Συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με Ντομίνγκες

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και μετά το καλοκαίρι του 2015, για αυτό και έχει αρχίσει τις συζητήσεις ανανέωσης με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ  ÊÁËËÏÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ DOMINGUEZ  KALONI - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσφορά του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με όσα έχει συναντήσει στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του “Τσόρι”, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να κατακτά τίτλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του 33άχρονου ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση, καθώς και Ολυμπιακός και Ντομίνγκες νιώθουν ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι για τη συνεργασία τους, οπότε σύντομα πρέπει να περιμένουμε τα ευχάριστα νέα.

 

Ο “Τσόρι” έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, παίζοντας για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό το κεφάλαιο μπορεί να περιμένει.

 

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0