Συμβόλαιο με Διαμαντάκο

diam

 

Το νέο αστέρι του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο Δημήτρης  Διαμαντάκος με την διοίκηση να θέλει να τον δεσμεύσει στο λιμάνι για τα επόμενα χρόνια με κανονικό συμβόλαιο υψηλών αποδοχών.  

Εντύπωση έχει προκαλέσει η σταδιακή άνοδος του Διαμαντάκου στο ελληνικό και διεθνές ποδοσφαιρικό προσκήνιο η οποία αποδεικνύεται περίτρανα και με την απόφαση της διοίκησης να θέλει να τον δεσμεύσει με συμβόλαιο για τα επόμενα έτη. Σημαντικές επιτυχίες του παίκτη είναι η ανάδειξή του ως πολυτιμότερου  παίκτη του International Champions Cup  καθώς και η συμμετοχή του ύστερα από κάλεσμα του Ρανιέρι στην εθνική Ελλάδος για το παιχνίδι με την Ρουμανία για τον προκριματικό γύρο του Euro 2016.

Όλα αυτά απέδειξαν ότι ο νεαρός παίκτης των ερυθρολεύκων αξίζει ένα καλό συμβόλαιο. Μέχρι πρότινος το συμβόλαιο του ίσχυε μέχρι το 2016 με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στις 100.000 ευρώ. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα αλλάξουν με την διοίκηση του Ολυμπιακού να ανεβάζει το “κασέ” του νεαρού και κρατώντας για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα. ( Ανάλογη περίπτωση ήταν αυτή του Φετφατζίδη) .