Πρίντεζης «Όσοι χάρηκαν, γ@… νται!»

Πρίντεζης : «Όσοι χάρηκαν, γ@… νται!»

Ξέσπασε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ήττα της Ελλάδας, αλλά εξακολουθεί να είναι υπερήφανος.

hellasprintezisbasketdiloseisfotobasket

Δεν έπαιξε καλά χθες η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, η οποία έχασε 90-72 από τη Σερβία και αποχαιρέτισε το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Ήταν μια άσχημη βραδιά για την ελληνική ομάδα, της οποίας δεν πήγε τίποτα σωστά και ως εκ τούτου, από το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς επέστρεψε από την Ιβηρική.

Ο Γιώργος Πρίντεζης από τη μεριά του, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους σε απόδοση της Ελλάδας στο τουρνουά, ανάρτησε μήνυμα στο fb, σύμφωνα με το οποίο είναι περήφανος για τα όσα κατάφερε αυτή η ομάδα και… ευχήθηκε σε όσους χάρηκαν με τον αποκλεισμό.

«Ξέχωρα του αποτελέσματος που μας στενοχώρησε όλους, νιώθω περήφανος και χαρούμενος που ήμουν σ’ αυτή την ομάδα, ειδικά φέτος γιατί μ’ έκανε να περάσω ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!!! Συγχαρητήρια σ’ όσους ήταν και δούλεψαν φέτος. Η δουλειά που έγινε ήταν καταπληκτική, αλλά δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι και ήταν κρίμα. Η φανέλα της Εθνικής πάντα θα’ ναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό το καλοκαίρι πολλοί το νιώσαμε παραπάνω!!! Ξεκούραση λίγες μέρες τώρα κι επιστροφή στις βάσεις…

Υγ:  Όσοι χαρήκαν μ’ αυτή την αποτυχία… γ@… νται!!! Έτσι άπλα…», ήταν το μήνυμά του.

printe

Share and Enjoy !

0Shares
0 0