«Θερμή» υποδοχή : «Κοκκίνησε» η Αλεξανδρούπολη

«Κοκκίνησε» η Αλεξανδρούπολη

«Θερμή» υποδοχή για τον Θρύλο και στην Αλεξανδρούπολη, κατά τη μετάβαση στην Κομοτηνή, εν μέσω κακοκαιρίας.

1216431

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν αφήνει ποτέ μόνη την ομάδα. Η αγωνιστική που διανύουμε μπορεί να διεξάγεται κεκλισμένων των θυρών, όμως οι φίλοι του Θρύλου δεν χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν τη λατρεία τους για την ερυθρόλευκη. Κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, η υποδοχή ήταν και πάλι ιδιαίτερα «θερμή»! Ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα και σε όποια πόλη και αν βρεθεί, έχει τη δυνατότητα να… βάψει «κόκκινο» το αεροδρόμιο!

Αυτό συνέβη και στην Αλεξανδρούπολη! Περίπου 200 άτομα, φίλοι του Ολυμπιακού, παιδάκια της Σχολής του Θρύλου στην Αλεξανδρούπολη, γονείς με κασκόλ και σημαίες, υποδέχθηκαν του ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, όλη την ομάδα! Χαιρέτησαν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα στην Κομοτηνή και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του, όπως και με τους παίκτες, τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του!

Το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης δεν βοήθησε η κακοκαιρία, η οποία επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Πολλή και αδιάκοπη βροχή, δυνατός άνεμος και χαμηλή θερμοκρασία. Η προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ και η διαδρομή, οδικώς, προς την Κομοτηνή, ήταν επίσης ιδιαίτερα δύσκολη. Η ορατότητα ήταν χαμηλή και η βροχή διαρκής. Στην πόλη που εδρεύει ο Πανθρακικός υπάρχει επίσης πολύ νερό, πλημμυρισμένοι δρόμοι και η άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο συνοδεύτηκε επίσης από δυνατή βροχή…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0