«Τώρα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός»

solid

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος γνωρίζει καλά τη βελγική ομάδα αφού επί σειρά ετών εργάστηκε επί σειρά ετών σε συλλόγους της χώρας, μίλησε στην εφημερίδα «Real News».

Ο κ. Σόλιντ ξεκαθάρισε πάντως, πως σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες δεν μπορούν να υποτιμήσουν την Άντερλεχτ, που παραμένει μια μεγάλη ομάδα ακόμη κι αν δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Τώρα είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Το τάιμινγκ μπορείς να πεις ότι είναι πολύ καλό. Δεν είναι στα καλύτερα της η Άντερλεχτ. Δεν είναι ομάδα. Ψάχνεται ακόμα. Έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι καλύτερη από πέρσι. Αν πρέπει να… χτυπήσει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση, πρέπει να το κάνει τώρα. Σε αυτό το ματς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να την υποτιμήσει. Δεν πρέπει να πάει με τον αέρα της σίγουρης νίκης, γιατί θα το πληρώσει. Για την Άντερλεχτ μιλάμε. Μια ομάδα με ιστορία και εμπειρία. Μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Θα σταθώ στους Σουάρες φυσικά, ο οποίος παρότι δεν είναι στα καλύτερα του είναι σπουδαίος παίκτης. Έφυγε ο Μπίγκλια, αλλά και ο Μίτροβιτς που πήραν φέτος από την Σερβία είναι καλός παίκτης.

Επαναλαμβάνω δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Παίζουν στο γήπεδο τους και καταλαβαίνουν πως με μια νίκη επί του Ολυμπιακού διορθώνουν πολλά πράγματα. Οι παίκτες της Μπριζ τους περίμεναν. Τους έδωσαν χώρο. Και τους χτύπησαν στην κόντρα. Ήταν πολύ έξυπνο το παιχνίδι της Μπριζ. Έχει πρόβλημα στο transition η Άντερλεχτ και το εκμεταλλεύτηκε υπέροχα η Μπριζ και νίκησε 4-0».

Πηγή:sport-fm.gr