Σίλβα : «Είμαστε Ολυμπιακός… μία ομάδα με φιλοδοξία»

Σίλβα : «Είμαστε Ολυμπιακός… μία ομάδα με φιλοδοξία»

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για το ματς στο Καυτανζόγλειο και επισήμανε πως ο νέος μεγάλος στόχος του Θρύλου είναι να κάνει το 3/3 στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

marko_silva

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Πραγματικά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζοντας εκτός έδρας θα πρέπει να σεβαστούμε πολύ τον αντίπαλο. Έχει μία ομάδα η οποία δυσκολεύει όποιον την επισκέπτεται. Δε θα είναι, λοιπόν, εύκολο να κερδίσουμε εκεί. Όμως, έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Πιστεύουμε πως την ίδια φιλοδοξία έχει και ο αντίπαλός μας. Θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του τους τρεις βαθμούς. Όμως, πιστεύουμε πως αν ο Ολυμπιακός κάνει ένα καλό παιχνίδι, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο»

Έχει αλλάξει ο Ηρακλής σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου είχε επικρατήσει ο Ολυμπιακός με 2-0;

«Όπως είναι φυσικό, όλες οι ομάδες βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Κάνουν κάποιες αλλαγές και γίνονται πιο δυνατές. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει πως είναι μία από αυτές τις ομάδες. Έχει κάνει έναν πάρα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Επίσης δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του όποτε παίζει στην έδρα του. Εμείς θα πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τον αντίπαλό μας όπως κάνουμε πάντα. Όμως είμαστε Ολυμπιακός. Είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξία. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να δείξουμε την υπεροχή μας. Είμαστε οι πρωταθλητές. Θα πάμε εκεί με σκοπό να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε».

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, με το σκεπτικό πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει τρεις αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών;

«Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα προσέξουμε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική και ήταν κουρασμένοι από τα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων. Είναι, λοιπόν, φυσικό να χρησιμοποιήσουμε διάφορους παίκτες. Κάποιοι ξεκουράστηκαν την Κυριακή. Κάποιοι θα χρησιμοποιηθούν την Τετάρτη. Και κάποιοι άλλοι θα παίξουν την επόμενη Κυριακή. Όμως, ένα είναι σίγουρο: όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και όλοι είναι άξιοι για να υπερασπιστούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν έχει καμία σημασία ποιον θα επιλέξουμε, γιατί όλοι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. Όλοι μπορούν να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βγουν νικητές σε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0