«Οργώνει» τη Γαλλία!

Με δύο άξονες κινείται ο Ολυμπιακός, στην αναζήτηση νέων μεταγραφικών στόχων. Ο Φρανσουά Μοδέστο σκανάρει διαρκώς την αγορά της Γαλλίας, την οποία… έχει του χεριού του και η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές από εκεί έχουν δικαιώσει τον Σύλλογο. Έτσι, λοιπόν, συνεχίζει να… οργώνει τη Ligue 1 και τη Ligue 2 για ποδοσφαιριστές είτε έτοιμους, έμπειρους και ικανούς να προσφέρουν άμεσα στον Θρύλο, είτε ποδοσφαιριστές νεαρούς, ταλαντούχους και εξελίξιμους.

Η περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο ένας άξονας. Παίκτες έμπειροι, αλλά όχι μόνο αυτό. Παίκτες ικανοί, με αξία, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο και να δώσουν στον Ολυμπιακό το «κάτι παραπάνω», είναι η μία πλευρά.

Η άλλη είναι ο Μπα, λόγου χάρη. Ο Καμαρά. Ο Σισέ. Και πάει λέγοντας. Ο Θρύλος, ως οργανισμός, έχει γίνει.. εξπέρ, στο να διαλέγει ταλέντα και να τα αξιοποιεί, δίνοντάς τους τις ευκαιρίες που χρειάζονται, για να δείξουν το ταλέντο τους. Οι παραπάνω περιπτώσεις αποτελούν τρανά παραδείγματα, για τον Θρύλο και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος λειτουργεί, στο κομμάτι του σκάουτινγκ. Και συνεχίζει να ψάχνει τέτοιους παίκτες.

Στη Γαλλία υπάρχουν εξαιρετικές και προσιτές λύσεις και ο Μοδέστο το ξέρει. Αναμένουμε, λοιπόν, αρκετά νέα από εκείνο το «μέτωπο». Ρόλο στο θέμα έχει, φυσικά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τη γνώση και την προσωπικότητά του να αποτελούν δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή, να συνεργαστεί με τον Σύλλογο που εκπροσωπεί.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0