Ο ΠΑΟΚ «τρέμει» τον Ολυμπιακό: Το «είπε» και ο Μπαλτάκος!

«Δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει ο Ολυμπιακός στο CAS», δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος. Βέβαια, το θέμα είναι πού το ξέρει, τη στιγμή που δεν έχει εμπειρία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, ούτε επικαλέστηκε κάποιο κανονισμό.

Όμως, ο επικεφαλής νομικός του ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, επικεφαλής νομικός στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, φαίνεται να εκφράζει ευσεβείς πόθους και το παράδοξο είναι ότι το… χούι του ΠΑΟΚ, εξ’ ου και του Μπαλτάκου είναι να κάνουν υποδείξεις στην αθλητική δικαιοσύνη και τώρα στο CAS.

Η συγκεκριμένη δήλωση του κυρίου Μπαλτάκου έρχεται σε αντίθεση με την επίθεση που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ, στο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμο Βρυώνη, τονίζοντας ότι θα τον καταγγείλει και στον Αρειο Πάγο (σ.σ. όχι για ΟΗΕ δεν είπε κάτι), επειδή για άλλη υπόθεση πήρε διαφορετική απόφαση. Λες και όλες οι υποθέσεις είναι ίδιες.

Διέψευσε τον εαυτό του!

Όμως, έχουμε το εξής φαινόμενο. Με τη δήλωση ότι «δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει ο Ολυμπιακός στο CAS», ο Μπαλτάκος διέψευσε τον εαυτό του. «Η παρέμβαση του Ολυμπιακού αφού έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να παρέμβει στο CAS», είχε απαντήσει, στις 27/04, σε ερώτηση για την… καταγγελία κατά του Βρυώνη.

Πού αλλού γίνονται αυτά; Πάντως, ο Μπαλτάκος έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ «τρέμει» τον Ολυμπιακό, επειδή το νομικό του επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έχει στοιχεία για την πολυϊδιοκτησία και παράλληλα αναδεικνύει το θέμα. Αλλιώς, δεν εξηγείται να… διαδηλώνουν να μην παραστεί ο Ολυμπιακός, ενώ ακόμη, από τον ΠΑΟΚ, μόλις σήμερα (4/5) κατέθεσαν την προσφυγή στο CAS!

Άλλος ο επικεφαλής

Και κάτι τελευταίο: Στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ δεν αναφέρεται ο Μπαλτάκος ως επικεφαλής νομικός του τιμ που ασχολείται με την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, παρά ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πανικό και αλλάζει νομικούς;

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0