Νταβίντ Φουστέρ : «Πάντα στην καρδιά μου»

Νταβίντ Φουστέρ : «Πάντα στην καρδιά μου»

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποχαιρέτησε τον Μπάλας Μέγιερι και άφησε τα πάντα ανοικτά για το δικό του μέλλον, επαναλαμβάνοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Θρύλο.

1234950

Έντονα φορτισμένος ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, τόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος, όσο και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του. Εκεί, όπου αποκάλυψε πως ο Μπάλας Μέγιερ αποχωρεί, ευχαριστώντας τον για όλα, ενώ τόνισε πως ο ίδιος θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Είναι 5 χρόνια πολύ σημαντικά για την καριέρα, τη ζωή μου.  Ο κόσμος πάντα με αγαπούσε, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είμαι πολύ συγκινημένος, θέλω να πω δύο λόγια για τον φίλο μου τον Μπάλας, θα μου λείψει, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Του αξίζει ό,τι καλύτερο. Τον αγαπώ πολύ, τον αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο», απάντησε δακρυσμένος ο Φουστέρ, σε μία σπάνια σκηνή.

Για το αν εδώ είναι το σπίτι του, απάντησε: «Φυσικά, πάντα όλοι με έκαναν να αισθάνομαι εδώ σαν στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί ακόμα, αλλά ό,τι και να συμβεί, ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ακολούθως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον πήραν αγκαλιά, φώναξαν ρυθμικά το όνομά του και ο Ισπανός μέσος έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0