Καπίνο: «Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Καπίνο: «Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Στέφανο Καπίνο να μην κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που ήταν ο μόνος που ξεχώρισε στο αποψινό παιχνίδι, αφού πρώτα υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να απογοητεύσουν τον κόσμο, στην συνέχεια κάλεσε άπαντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, λέγοντας πως αυτή η εμφάνιση δεν αναλογεί σε μία ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ.

Αναλυτικά:

Δεν θέλω να μιλήσουμε ατομικά. Καταφέραμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας σε ένα ντέρμπι και πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Είμαστε η ομάδα με το πιο μεγάλο μπάτζετ. Κάτι φταίει. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Όταν τα έχεις όλα στο πιάτο τότε πρέπει να δεις τι έχει κάνεις εσύ. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας και να το δούμε. Κρίμα για όλους, για την ομάδα, τον κόσμο και τον πρόεδρο και πρέπει να βελτιωθούμε γιατί υπάρχει… δρόμος ακόμα. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Παίζει ρόλο ότι υπήρχε και κόπωση. Σε αυτά τα ματς πρέπει να τα ξεπερνάς όλα αυτά όμως. Είχαμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδια και δύσκολα. Έχουμε 10 – 15 μέρες να δούμε τι φταίει.

Επιβάλλεται να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Δείχνει το μέγεθός μας αυτό όταν είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά από τον 2ο και υπάρχει αυτή η αντίδραση μετά από ήττα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη απ’ ότι φόβο για την συνέχεια. Σίγουρα υπάρχει ντεφορμάρισμα και κακό… φεγγάρι. Οι μεγάλες ομάδες και οι καλοί παίκτες εκεί φαίνονται. Είναι σημαντικό πως έχουμε ξανά τον Ράντο. Με έχει βοηθήσει. Ήρθα σε ένα γήπεδο που το ξέρω χρόνια. Δεν ήθελα να προκαλέσω. Ήρθα εδώ για να παίξω και να πάμε για τη νίκη. Σταθήκαμε και άτυχοι. Ήθελα να δείξω και εγώ πως μετά από έναν μήνα είμαι εδώ. Έχω δείξει ποιος είμαι. Υγεία να υπάρχει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0