Πρώτη ημέρα προπονήσεων στο Ρέντη

Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν, με αυτό τον τρόπο, την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα περνούσε από τις 9 το πρωί, σταδιακά, από εργομετρικές εξετάσεις. Το δεύτερο έκανε προπόνηση κανονικά, στο γήπεδο, στις 19:00. Σε αυτό το γκρουπ ήταν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Διαμαντάκος, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Χολέβας, Καραγκούνης, Αμπντούν, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Τάτος, Ντομίνγκεζ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν από την αρχή της προπόνησης με την μπάλα στα πόδια. Έκαναν εναλλαγές της, κοντινές και πιο μακρινές πάσες και εν συνεχεία δούλεψαν επάνω στην κατοχή και τη σωστή κυκλοφορία, με πίεση. Έκαναν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, ενώ ολοκλήρωσαν με χαλάρωμα και διατάσεις.

Από τη σημερινή, πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, απουσίασαν με άδεια τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ρόι Κάρολ, ο Μάικλ Ολαϊτάν και ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Αύριο τα γκρουπ θα δουλέψουν αντίστροφα. Όσοι γυμνάστηκαν σήμερα, θα περνούν από τις 9 το πρωί, σταδιακά, από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν στο γήπεδο, στις 19:00.