Σε φουλ ρυθμούς! Τακτική και ανάπτυξη υπό έντονη βροχή!

Σε φουλ ρυθμούς! Τακτική και ανάπτυξη υπό έντονη βροχή!

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε στο Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

proponisi

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη το πρωί η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Μπορεί να απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του να ανεβάσουν τους ρυθμούς στις προπονήσεις. Αυτό έγινε και το πρωί της Πέμπτης με το πρόγραμμα να είναι πολύ έντονο. Το μεγαλύτερος βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και κυρίως στην ανάπτυξη της ομάδας. Έγιναν ασκήσεις τακτικής και σε μικρό χώρο με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα παρά την δυνατή βροχή.

Όσον αφορά στα ιατρικά οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Στρέζος ακολούθησαν τα προγράμματα αποκατάστασης τους. Ο Σαλίνο από την πλευρά του ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (27/3) στις 11:00 το πρωί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ρέντη, τον Ατρόμητο. Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0