ο Δήμαρχος της Κεφαλονιάς,ευχαρίστησε δημόσια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία αποτελείται από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, τον ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Τόρες, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών Βαγγέλη Μεσσάρη1

Στην Κεφαλονιά συνέχισε τη φιλανθρωπική του δράση ο Ολυμπιακός, που προσέφερε μέσω του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, 500 χιλιάδες ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία που προκλήθηκαν από τους σεισμούς.

ο Δήμαρχος της Κεφαλονιάς κ. Παρίσης ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων για τη χειρονομία του λέγοντας:«Είχα την τιμή σήμερα να σας υποδεχτώ και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη γενναιοδωρία του και για τη μεγάλη αυτή χειρονομία που έκανε για την Κεφαλονιά. Δεν με άφησε έκπληκτο, διότι γνωρίζομαι οικογενειακά με τον πρόεδρο και όλοι οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τη χειρονομία αυτή που έκανε για τα σχολεία, τις 500 χιλιάδες, διότι θα φτιαχτούν τα σχολεία που είχαν πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Λόγω ότι γνωρίζομαι οικογενειακώς με τον πρόεδρο και με τον συγχωρεμένο τον πατέρα του, ήταν ένας από τους αδερφικούς μου φίλους, ήταν γνωστή η χειρονομία του Βαγγέλη του Μαρινάκη και εύχομαι να τον μιμηθούν κι άλλοι. Αυτή η χειρονομία θα μπορέσει να φτιάξει τα σχολεία της Κεφαλονιάς που έχουν τεράστια προβλήματα και ο λαός σήμερα μετά από δύο σεισμούς, αυτές οι πληγές που έχει, είναι μια από αυτές που θα επουλωθούν. Οφείλω να σας ευχαριστήσω, να σας καλωσορίσω και εύχομαι καλή διαμονή για όσες ώρες μείνετε στην Κεφαλονιά. Εγώ ως Δήμαρχος και ως φίλος, ευχαριστώ πάρα πολύ και όλοι οι Κεφαλλονίτες για τη χειρονομία του προέδρου. Να είστε όλοι καλά»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0