Η προπόνηση της Κυριακής

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπαίνουν σε ρυθμό Κυπέλλου και άρχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ.

1189970_0

 

Το πρωί της Κυριακής βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο γήπεδο, για προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το παρών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και γυμνάστηκαν, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στο επικείμενο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στη συγκεκριμένη προπόνηση δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Οι ασκήσεις ήταν αφιερωμένες σε αυτό το κομμάτι, ενώ στη συνέχεια έγινε δουλειά επάνω στην κατοχή της μπάλας, την καλή κυκλοφορία της, όπως και τη σωστή μεταβίβασή της από την άμυνα προς την επίθεση.

Στο δίτερμα που ακολούθησε, οι ποδοσφαιριστές του κ. Περέιρα έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στο τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Από την άλλη, οι «Τσόρι», Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης έμειναν και εκτελούσαν φάουλ από διάφορες θέσεις, βελτιώνοντας το καλό τους πόδι.

Στα ιατρικά, Ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαννιώτης. Ο Στρέζος έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Συντηρητικά γυμνάστηκε ο Ελαμπντελαουί. Η προπόνηση τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0