Ρεζίλι από ‘δω μέχρι το… Ροστόφ! Γράφουν και στη Ρωσία για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ!

Ρεζίλι από ‘δω μέχρι το… Ροστόφ! Γράφουν και στη Ρωσία για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ!

Δείτε την εκπομπή

Η ιστοσελίδα «prosto-sport.com» το λέει… καθαρά: «Όποτε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την απειλή της απώλειας πόντων, ένα πέναλτι σφυρίζεται κατευθείαν». ΜΕΧΡΙ και η ιστοσελίδα «prosto-sport.com», για να είμαστε ακριβείς, αφού τα έχουμε γράψει εμείς… προ πολλού. Τι άλλο να συζητήσουμε πια;!

Ρεζίλι από ‘δω μέχρι το… Ροστόφ! Γράφουν μέχρι και στη Ρωσία για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ! Παροιμιώδη έχουν γίνει και στο εξωτερικό, όπως και ο τρόπος με τον οποίο η «εξυγίανση» κρατά στον «αφρό», το αγαπημένο της παιδί.

Για να μην καθυστερούμε, αφού σας τα έχουμε αναλύσει και εμείς… 500 φορές ήδη! «Όποτε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την απειλή της απώλειας πόντων, ένα πέναλτι σφυρίζεται κατευθείαν. Οι ασπρόμαυροι έχουν σκοράρει ήδη έξι φορές από τα 11 βήματα, ενώ έχουν πάρει 19 πέναλτι από όταν πήγε στην Ελλάδα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τα περισσότερα ήταν αφμισβητούμενα. Μόνο δύο από τις έξι νίκες του ΠΑΟΚ φέτος έχουν έρθει χωρίς πέναλτι, εντυπωσιακό», γράφει το δημοσίευμα από τη Ρωσία.

Τι άλλο να συζητήσουμε πια;!

Πηγή

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/328645-rezili-apo-lsquo-dw-mexri-to-hellip-rostof-grafoyn-kai-sth-rwsia-gia-ta-penalti-toy-paok