Μίτσελ: “Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο,τον είχω μαζί μου”

Σε μία κατάμεστη αίθουσα Τύπου στο “Βιθέντε Καλντερόν”, ο Μίτσελ μίλησε για το παιχνίδι με την Ατλέτικο, υπογραμμίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα δικά τους όπλα. Επική απάντηση ατάκα του προπονητή του Ολυμπιακού σε ερώτηση για τον ποιον παίκτη θα ήθελε από την ομάδα της Μαδρίτης.

ÁÖÅËÁÉ ÌÉÔÓÅË ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015)

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

 

“Δεν υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία μας σε σχέση με το παιχνίδι του Φαλήρου. Λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εκτός από περιπτώσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές, το παιχνίδι μας στο Champions League είναι γνωστό”.

 

“Δεν έχω κάτι να κρύψω. Μικρός ερχόμουν και έβλεπα τα ματς της Ατλέτικο. Τώρα όμως είμαι Ρεάλ. Όταν έχετε εδώ τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε μπορείτε να τους ρωτήσετε αν ο Ρομπέρτο θα είχε θέση στην Ατλέτικο ή την Εθνική Ισπανίας. Την δική μου την άποψη την ξέρετε…”.

 

“Το περίεργο θα ήταν να με υποδεχτούν οι οπαδοί της Ατλέτικο με λουλούδια και αγκαλιές… Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος (σ.σ. σε ερώτηση αν θα έχει μαζί του ωτοασπίδες)”.

 

“Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Φέτος Βαλένθια και Σεβίλλη είναι δυνατές, γι’ αυτό ακόμη η Ατλέτικο δεν είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία”.

 

“Την τελευταία εβδομάδα αφιερώσαμε τις προπονήσεις στην προετοιμασία μας για την Ατλέτικο. Είχαμε αρκετούς παίκτες απόντες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία”.

 

“Το Champions League μας δίνει την δυνατότητα να πλησιάσουμε την δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Πολλές φορές η αποτελεσματικότητα δεν είναι αρκετή, αφού χάσαμε από την Γιουβέντους. Πάντα όμως προσπαθούμε με τον τρόπο μας για το καλύτερο. Γνωρίζουμε καλά πως δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο στα χαρτιά. Δεν έχουμε ίδιες μονάδες. Αλλά με τα δικά μας όπλα θα χτυπήσουμε το ματς”.

 

“Τον παίκτη που θα ήθελα από την Ατλέτικο, τον είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αν μπορούσα να είχα τον Κόκε στο αυριανό ματς, θα τον έπαιρνα… (γέλια)”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0