Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ 23-3

Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ 23-3

Ούτε προπόνηση…

624774

Το 23-3 επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου έγινε σχετικά ξεκούραστα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφθασε στην πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο Γυναικών.

Δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης, ανταγωνισμού και διάθεσης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Τρίτωνα Αμαρουσίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την πρώτη φάση του ματς οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν στην πισίνα, απούσης της αρχηγού τους, Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία χτύπησε στο ζέσταμα.

Το σκορ τα λέει όλα, συμπερασματικά: τα γκολ στην κόντρα, από φουνταριστή, από την περιφέρεια. Ο Τρίτωνας δεν μπορούσε να κοντράρει σε καμία διάσταση του παιχνιδιού τον Ολυμπιακό και ταυτοχρόνως δεν έπαιξε καλά. Αυτό έδωσε στον Χάρη Παυλίδη το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο τη Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ ξεκούρασε τις Μπούικα και Αβραμίδου.

Ο Ολυμπιακός έδειξε διάθεση η οποία θα τον βοηθήσει να πορευθεί στα δύσκολα. Το ερχόμενο Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, πάει στον Λαιμό για να παίξει με τον κραταιό ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, υποδέχεται τη Σαμπαντέλ για τον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 6-1, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Σώρα 2, Αβραμίδου 3, Μαρία Βασιλακοπούλου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Βάσω Πλευρίτου 1, Μπούικα 3, Καλογεράκου 2, Γκούζουλα, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Αγγελική Βασιλακοπούλου 1.

ΤΡΙΤΩΝ (Πυρπυρής) Γαραντζιώτη, Καρκάνη, Μηλιώτη, Μαρία Ελένη Κουγιουμτζή, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Μαυρέλου 2, Στρατιδάκη, Ζώη, Μπεκρή 1, Νίκη Κουγιουμτζή, Στρείδη, Κοτσιώνη, Μπόττα, Λάττα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0