Μποτία: «Τα πάντα για το νταμπλ»

Μποτία: «Τα πάντα για το νταμπλ»

Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνάμεις να φθάσει στο νταμπλ, όπως δήλωσε ο Μποτία. «Ο κάθε ποδοσφαιριστής σκέφθηκε το τι δεν πήγε καλά τον περασμένο μήνα», ανέφερε και μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς επέστρεψε σε αποστολή των «ερυθρόλευκων» μετά από καιρό, ενώ μίλησε στην Nova, τονίζοντας ότι επανήλθε πλήρως. Οι Πειραιώτες δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά ο Ισπανός στόπερ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον βαθμό ετοιμότητάς του:
«Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι αρκετά καλύτερα. Σιγά – σιγά επανήλθα πλήρως. Προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ στα παιχνίδια που απομένουν».

– τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω ότι την εβδομάδα που είχαμε το διάλειμμα, ο κάθε ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία τη σκεφθεί τον περασμένο μήνα όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Να σκεφθεί που οφείλεται αυτό και πώς να το διορθώσει. Έχουμε μπροστά μας κάποιους μήνες όπου μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πολύ όμορφα πράγματα για το σύλλογο. Θέλουμε, λοιπόν, όλοι μας να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας και να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

– την επίσκεψη του κ. Μαρινάκη και την κατάκτηση του νταμπλ:
«Ναι, πιστεύω πως η ομάδα έχει τις δυνάμεις και από την αρχή της χρονιάς παλεύει για να κατακτήσει τους στόχους της, όλους τους τίτλους που διεκδικεί. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει δύο τίτλοι που θέλουμε να κερδίσουμε και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

– τον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Το γεγονός πως ο αντίπαλός μας είναι αήττητος στην έδρα του δείχνει ότι είναι μία καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Άλλωστε, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολη υπόθεση να το κερδίσεις. Εμείς ξέρουμε τη σημασία που έχει αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πολύ καλά πόση σημασία έχουν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Και να μην επαναπαυτούμε στη διαφορά που έχουμε στη βαθμολογία. Θα πρέπει να τη διατηρήσουμε έως το τέλος».

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0