«Πάνοπλος» κόντρα στη Βουλιαγμένη

«Πάνοπλος» κόντρα στη Βουλιαγμένη

«Πάνοπλος» κόντρα στη Βουλιαγμένη

Με στόχο την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς και δεύτερη κόντρα στη Βουλιαγμένη μετά το διπλό (10-12) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.

polo_gynaikes

Ο Θρύλος θα υποδεχθεί τον ΝΟΒ το Σάββατο (19/11, 16:00) στο «Π. Καπαγέρωφ» στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το ευχάριστο για τον Χάρη Παυλίδη είναι ότι για πρώτη φορά φέτος, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του, αφού στη διάθεσή του τέθηκε η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και με την Νικόλ Ελευθεριάδου που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που την άφησε εκτός στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό.

Σταματοπούλου: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου δήλωσε στο osfp.gr:

«Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η νίκη και να αποδώσει η ομάδα αυτό που μπορεί. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μας κάνουν καλό αυτά τα ματς με τη Βουλιαγμένη, γιατί μας δίνουν ρυθμό που θα τον χρειαστούμε ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων».

stamatopoulou