«Χαστούκι» στα μυθεύματα: Οι ομάδες της Α1 στο πλάι του Ολυμπιακού παρά την… καταστροφολογία

Μπορεί κάποιοι να ήθελαν να φέρουν τη… καταστροφή και να μην σκέφτηκαν ούτε τη δημόσια υγεία, αλλά οι ομάδες της Α1 τους έδωσαν ηχηρό χαστούκι. Με ανακοίνωση στηρίζουν τον Ολυμπιακό που δίνει αγώνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δείτε την εκπομπή μας :

Μπορεί όλες τις προηγούμενες μέρες και ώρες να υπήρξαν δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα εξάρτησης, αλλά και διαρροές από την ίδια την ΕΟΚ, για… σκάνδαλο ΕΡΤ – Ολυμπιακού, ωστόσο η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Και το χαστούκι από την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΕΣΑΚΕ (δηλαδή οι ομάδες της Α1) προς όλους αυτούς που πόνταραν στην καταστροφολογία, είναι πιο ηχηρό από ποτέ.

Με ανακοίνωσή τους οι ομάδες δηλώνουν τη στήριξή τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για την υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος «Monday ‘s Game Night against COVID-19» με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας. Σε μια εποχή που η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σε μια εποχή που όλοι και όλα δοκιμάζονται και… κρίνονται, οι ομάδες της Α1 έδειξαν την ανθρωπιά τους. Κόντρα σε δημοσιεύματα, φήμες και καταστροφείς – και – του ελληνικού μπάσκετ. Απέναντι σε όσους ποντάρουν στη διχόνοια, τη μιζέρια και έναν αθλητισμό που θέλουν να τον φτάσουν στον πάτο για να επιβιώσουν.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Euroleague, της Basket League και του Eurocup που τηλεοπτικά θα τα δείξει η ΕΡΤ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αντιμετώπηση της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ως υποχρέωση του να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ. Γι’ αυτό εδώ και χρόνια λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενώ είναι αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των πιο αδύναμων.

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ δε, έχουν μια αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά σε όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ μέλη του θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Monday ‘s Game Night against COVID-19» με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ
Πηγή To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0