Ολοκληρώθηκε μετά από 6,5 ώρες η εκδίκαση για ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Μετά από 6,5 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Το προεδρείο έδειξε διάθεση να μπει στην ουσία αλλά στο τέλος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα για τις αποφάσεις του.

Η εκδίκαση της έφεσης των ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το βράδυ της Πέμπτης, μετά από 6,5 ολόκληρες ώρες! Ουσιαστικά ήταν η εκδίκαση της μίας υπόθεσης. Των καταγγελιών και του πορίσματος της ΕΕΑ περί της σχέσης εξάρτησης δηλαδή των ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Η συνέχεια της εκδίκασης θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (1 το μεσημέρι). Τότε θα εκδικαστεί η υπόθεση του μετοχολογίου και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της Ξάνθης. Στην συνέχεια το προεδρείο θα δώσει χρόνο για τα υπομνήματα και οι αποφάσεις μπορεί να πάνε για την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Από τον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία, με τους νομικούς να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους με στόχο την δικαίωση της ομάδας. Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος έκαναν τις παρεμβάσεις τους επί της διαδικασίας με τους Πειραιώτες να παραμένουν σίγουροι για την τέλεση των παραβάσεων από Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πρόκειται για την συνέχεια των εκδικάσεων των υποθέσεων μετά τις πρωτόδικες αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου της Λίγκας. Οι εφέτες έδειξαν διάθεση να μπουν στην ουσία, ωστόσο αυτό μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Είτε δηλαδή ίδιες ή πιο βαριές ποινές είτε μειωμένες.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0