Πέδρο Μαρτίνς : «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Για τη νίκη κόντρα στο Βόλο μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν εκείνη που είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Δείτε την εκπομπή μας:

Παράλληλα τόνισε πως είναι ικανοποιημένος, ενώ για την περίπτωση του Ρουμπέν Σεμέδο ανέφερε πως περιμένει τις εξετάσεις του.

Αναλυτικά:

Για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και αν πίστευε ότι θα πήγαινε το ματς όπως πήγε μετά το 0-1:

«Δεν περίμενα τα πράγματα να ήταν εύκολα. Ηταν σημαντικό ότι σκοράραμε νωρίς, αλλά ξέραμε ότι ο Βόλος θα μας δυσκόλευε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας, παρουσιάσαμε το καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού και παρά την κούραση που είχαμε από το ευρωπαϊκό ματς, καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, την αξίζαμε τη νίκη για τη θέληση που δείξαμε. Ήταν σημαντικό για εμάς που κερδίσαμε μετά τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα που δεν φέραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τους βασικούς που ξεκίνησε:

«Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι. Θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο μας και να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα επιβληθεί στον αντίπαλό μας. Θέλαμε να κερδίσουμε τις μπαλιές στο κέντρο και να πιέσουμε.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, όχι τόσο για την ποιότητα. Είχαμε όμως θέληση και επιμονή για το πόσο πολύ ψυχή είχαμε για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση».

Για Σεμέδο:

«Δεν ξέρω, περιμένουμε την εκτίμηση του γιατρού».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0