Λιάπης: «Τεράστια η διαφορά του Ολυμπιακού, άλλο επίπεδο»

Ο Νικόλας Λιάπης, μετά από δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό, αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στον Διομήδη με δανεισμό. Με τον νεαρό πίβοτ να μιλά στο e-handball.gr, για την καριέρα του στον Θρύλο, αλλά και για το μέλλον του.

 

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τεράστια διαφορά (σ.σ. για τις εντυπώσεις του, όταν μετακόμισε στο Λιμάνι). Άλλο επίπεδο, άλλη νοοτροπία, προπόνηση, ζωή. Όλα διαφορετικά. Οι αθλητές δούλευαν με επαγγελματικά πρότυπα. Και ήταν σαν να σε τραβούσαν και εσένα να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό σε έκανε αμέσως καλύτερο. Για να διεκδικήσεις θέση στη βασική ομάδα δεν ήταν εύκολο. Εγώ εκεί άρχισα να καταλαβαίνω πολλά πράγματα για το χάντμπολ. Μέχρι τότε ακόμα ψαχνόμουν.

Καλώς ή κακώς, πριν, δεν ήμουν σε ομάδα που δούλευε με αυτές τις προδιαγραφές, με τέτοιους στόχους… Οπότε, όταν πήγα στον Ολυμπιακό, το συνειδητοποίησα. Στον Ολυμπιακό, οι συμπεριφορές, οι συμπαίκτες, ο προπονητής, με βοήθησαν να χτίσω τον χαρακτήρα μου.

Δεν ξέρω τι θα προκύψει του χρόνου. Ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτή σεζόν. Μπορεί να μείνω στον Διομήδη, μπορεί να γυρίσω στον Ολυμπιακό… Αυτό που μου έχει λείψει από τον Ολυμπιακό είναι το επίπεδο των παικτών και ο ρυθμός προπόνησης…

Θα ήθελα να ξαναζήσω την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό. Είχαμε κάνει την ανατροπή στο πρωτάθλημα, καθώς χάναμε 2-0 στους τελικούς και εκεί στον τέταρτο, πέμπτο τελικό που ήταν γεμάτο το γήπεδο και είχε δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα με πίεση, άγχος, η ανυπομονησία να παίξεις ήταν ό,τι καλύτερο! Δεν μου είχε ξανασυμβεί. Το λέω και ανατριχιάζω! Πολύ θα ήθελα να το ξαναζήσω. Πολλές φορές μπορεί να σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, αυτόν τον αγώνα. Θα ξαναγυρνούσα και θα το έκανα άλλες 100 φορές…».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0