Σάσκια Χίπε: «Έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μας…»

Για την κατάσταση που βιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μίλησε και η Σάσκια Χίπε, στο επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή μας

Δείτε τι είπε η γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού. «Αυτή η κατάσταση είναι πολύ περίεργη και δύσκολη. Δοκιμάζει πραγματικά τις δυνάμεις μας με κάθε είδους τρόπο. Ξυπνάμε κάθε μέρα και σκεφτόμαστε τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον. Πότε θα παίξουμε ξανά και αν θα παίξουμε ξανά.. Πώς θα βγάλουμε τα προς το ζειν; Αυτό είναι το επάγγελμά μας και δεν μπορούμε να δουλέψουμε φέτος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μείνουμε σε φόρμα όπως θα έπρεπε. Αλλά προσπαθούμε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για μια αβέβαιη αρχή. Μόνοι μας. Κάθε μέρα μόνοι μας.

Η ζωή μας, που βασίζεται στην επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη διασκέδαση με τους συμπαίκτες μας, τώρα έγινε πολύ μοναχική, χωρίς πραγματικό στόχο να πάει και όλα φαίνονται σκοτεινά.

Οι αθλητές δίνουν πάντα τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιτυγχάνουν, μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι τώρα. Διαμονή στο σπίτι. Βλέποντας άλλα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο να παίζουν. Άλλοι παίκτες θα γίνουν καλύτεροι και εμείς απλά να καθόμαστε στο σπίτι και να ανησυχούμε για το μέλλον μας. Αυτή η απόφαση έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο για τη ζωή μας τώρα, αλλά και για την καριέρα μας γενικά.

Επειδή διακόπτουν τον ρυθμό μας και μας κλέβουν χρόνο στον οποίο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι για να ανταγωνιστούμε άλλες ομάδες και παίκτες όταν πρόκειται να αγωνιστούμε αντίπαλοι».