Μάικλ Ολαϊτάν: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε ποτέ εύκολα παιχνίδια”

Τι δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης Skoda Ξάνθης-Ολυμπιακός ο Μάϊκλ Ολαϊτάν! Τι είπε για το αν έχει προσαρμοστεί πλήρως για το αν υπάρχουν εύκολα ματς για τον Ολυμπιακό καθώς και για το αήττητο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

1071263

“Κάθε παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για εμάς στο πρωτάθλημα και το έχω ξαναπεί. Στο σημερινό παιχνίδι μας δυσκόλεψαν και οι καιρικές συνθήκες, αλλά και γενικά όπως κύλισε το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ποτέ εύκολα παιχνίδια”δήλωσε αρχικά ο Ολαϊτάν.

Για το αν αισθάνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως: “Κάθε φορά προσπαθώ να παίζω και καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα. Προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Από παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνω καινούργια πράγματα, τα οποίο προσπαθώ να εφαρμόσω στο παιχνίδι μου”.

Για το αν αποτελεί στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα αήττητοι: “Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ότι το καλύτερο. Κάθε παιχνίδι που περνάει προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, να βλέπουμε τα λάθη μας. Θέλουμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να φτάσουμε και σε αυτό τον στόχο”.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0