ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ημερήσιες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μη βρεθείς στο επίκεντρο. Η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή για αυτό και θα παρακολουθήσεις από μια σχετική απόσταση τα δρώμενα. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το σπίτι σου και με τους ανθρώπους που το απαρτίζουν. Μια ειλικρινής συζήτηση καθώς μια αλλαγή στη διακόσμηση ή μια αγορά σχετικά με αυτό θα αλλάξει όλη τη διάθεση σου.

Ταύρος

Οι επαφές με φίλους σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό μην αρνηθείς μια πρόταση για μια συνάντηση που θα σου προτείνουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει την ανάγκη σου να αισθανθείς κομμάτι ενός συνόλου και μιας παρέας που ξέρεις πως έχετε κοινούς στόχους και ιδέες! Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα κάνει ακόμα πιο έντονη τη γοητεία σου. Θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στους κύκλους που κινείσαι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε προτρέψει να δώσεις μεγάλη βαρύτητα σε επαγγελματικά θέματα προκειμένου να βελτιώσεις τη φήμη σου εντός της δουλειάς. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και θα σου χαρίσει έντονη γοητεία που θα ενισχύσει την εικόνα σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με υποθέσεις που χρειάζονται ένα συνδυασμό από γνώσεις, γοητεία και επικοινωνιακά ταλέντα και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε οτιδήποτε θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου είτε αυτό είναι μια ταινία, ένα βιβλίο ή μια συζήτηση! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι ευνοϊκή για να επικοινωνήσεις, να εκθέσεις τις απόψεις σου και να συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία όχι μόνο για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις!

Λέων

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου χαρίσει στρατηγικές ικανότητες προκειμένου να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις. Οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και εσύ θα βρεις τρόπο να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο το απόγευμα θα εντείνει τη γοητεία σου. Θα κάνει πολύ πιο εύκολο οτιδήποτε και αν θελήσεις!

Παρθένος

Σήμερα με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι πρώτα τους άλλους και μετά εσένα. Η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε κάνει ιδιαίτερα αλτρουιστή/στρια. Είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς να πεις όχι σήμερα. Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο το απόγευμα θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να σου φέρει και ένα νέο έρωτα!

Ζυγός

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς. Θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αναβάλλεις! Το απόγευμα θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και είναι πιθανό να βρεις τρόπο να μην κουραστείς καθώς θα ζητήσεις τη βοήθεια άλλων και δεν θα σου την αρνηθούν! Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική πρόταση που θα σου φέρει μεγαλύτερες ευθύνες αλλά θα σου χαρίσει και αυτοπεποίθηση!

Σκορπιός

Σήμερα ανήκεις στους/ις ευνοημένους/ες της ημέρας. Η Σελήνη από τους Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με οτιδήποτε αγαπάς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο κατά το απόγευμα θα εκτοξεύσει τη γοητεία σου αλλά και την καλή σου διάθεση! Εκμεταλλεύσου τες και πραγματοποίησε μια έξοδο με φίλους αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες, να περάσεις καλά  και να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Τοξότης

Σήμερα να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς έχεις κατά νου κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν ήσυχο/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και μπορεί να σου προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση. Μέχρι να καταφέρεις να τελειώνεις με τα θέματα του σπιτιού. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό και για “καλλιτεχνικές προσθήκες” στο χώρο του σπιτιού. Καθώς επίσης και για αλλαγές στη διακόσμηση! Αν έχεις σε εκκρεμότητα οποιοδήποτε θέμα αφορά το σπίτι σου πιθανό να καταφέρεις να ξεμπερδέψεις.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία θα είναι το δυνατό σου χαρτί. Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πόσο επικοινωνιακός/η είσαι! Οι βόλτες στα μαγαζιά και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους  και θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι εξαιρετικό για αισθηματικά ζητήματα. Αλλά και για να μείνεις αξέχαστος/η στους συνομιλητές σου καθώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Υδροχόος

Η προσοχή σου θα στραφεί στους πόρους σου και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς  και σου δημιουργεί τη διάθεση να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Το απόγευμα θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία σχετική με θέματα καθημερινότητας ή κάποιο οικονομικό μπόνους! Αν έχεις κατά νου κάποιο σχέδιο που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματα σου συζήτησε το σήμερα. Οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος/η είναι αυξημένες!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. ΄Όπως η ανάγκη να σε προσέξουν παραπάνω οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να τραβήξεις τα βλέμματα. Σίγουρα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και συνεργασίες και θα βγεις κερδισμένος/η!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0