Νέρι Καστίγιο : “..Έχει δυνατότητες ο Πουλίδο αλλά χρειάζεται και υπομονή..”

Νέρι Καστίγιο : “..Έχει δυνατότητες ο Πουλίδο αλλά χρειάζεται και υπομονή..”

Μια ανάσα από την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με τους Μεξικανούς, θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές υπογραφές, έως τις 12 Μαΐου.

castillo_2007

Όσον αφορά στις ικανότητές του, κατάλληλος να μιλήσει είναι ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, πρώην παίκτης του Θρύλου, που παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News», τόνισε ότι πρόκειται για ένα μαχητικό και γρήγορο παιδί.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τώρα αρχίζει να εξελίσσεται και να ανεβαίνει. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα πλάγια. Είναι μαχητικός, αρκετά γρήγορος και προσπαθεί να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του», ήταν τα λόγια του, για να συνεχίσει.

«Έχει δυνατότητες ο Πουλίδο αλλά χρειάζεται και υπομονή, γιατί είναι ένας παίκτης που τώρα ετοιμάζεται να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει στην Ευρώπη. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Με κατάλληλη και πολλή δουλειά μπορεί να παίξει καλά στον Ολυμπιακό. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια κι έξυπνος την ώρα του αγώνα. Όπως είπα και πριν, του αρέσει να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο, κάνοντας κάτι απρόβλεπτο».