Ποιά ώρα της ημέρας προτιμούν να κάνουν σεξ οι άνδρες και ποιά οι γυναίκες;

Ποιά ώρα της ημέρας προτιμούν να κάνουν σεξ οι άνδρες και ποιά οι γυναίκες;

Αρκετά ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα «συγχρονισμού» στο σεξ, καθώς η ερωτική επιθυμία του άντρα φαίνεται να εκδηλώνεται διαφορετικές ώρες της ημέρας από αυτήν της γυναίκας, σύμφωνα με νέα έρευνα.

0060e62cf7c869b03300254ca743ee3c_XL

Περισσότερα από 2.000 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική εταιρία Lovehoney και αποκάλυψαν ποια ώρα της ημέρας προτιμούν να κάνουν σεξ οι άντρες και ποια οι γυναίκες.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι η ερωτική επιθυμία των γυναικών είναι πιο έντονη τις βραδινές ώρες, ενώ οι άντρες προτιμούν το σεξ με της μέρας τα μάτια!

Οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν τις σεξουαλικές επαφές μεταξύ 11 το βράδυ και 2 τα ξημερώματα, ενώ οι άντρες μεταξύ 6 και 9 το πρωί. Συγκεκριμένα, η γυναικεία λίμπιντο κορυφώνεται, κατά μέσο όρο, στις 11.21 το βράδυ, ενώ η αντρική στις 7.54 το πρωί!

Το 68% των γυναικών και το 63% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως τους έχει τύχει κάποιος ερωτικός σύντροφός τους να ακολουθεί εντελώς διαφορετικά πρότυπα ερωτικής διάθεσης από τα δικά τους.

Τα αποτελέσματα της μελέτης υπέδειξαν επίσης μια τάση τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες να προτιμούν συντρόφους που η ερωτική τους διάθεση «ταιριάζει» με τη δική τους.

Πηγή οn med.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0