Μάρκους Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή…»

Μάρκους Μπεργκ: «Νιώθω ντροπή…»

Ο Ολυμπιακός ταπείνωσε την Κράσνονταρ επικρατώντας με 4-0 στο Καραϊσκάκης και πλέον είναι με το ενάμισι πόδι στους Ομίλους του Champions League. Η ρωσική ομάδα είχε έρθει στον Πειραιά με όνειρα τα οποία έκαναν σκόνη οι ερυθρόλευκοι.

CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ – ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)

Ο Μάρκους Μπεργκ που έφτασε μια ανάσα από τους Πειραιώτες στις αρχές του καλοκαιριού, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του και δεν έκρυψε την ντροπή και την  απογοήτευσή του από την εικόνα και την έκταση του σκορ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Νιώθω ντροπή για το πως παίξαμε σήμερα. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά κάναμε τον αντίπαλό μας να δείχνει πιο καλός απ’ όσο είναι. Όπως είπα και πριν νιώθω ντροπή. Είμαι απογοητευμένος.

Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και είναι πολύ κακό αυτό για εμάς. Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνισή μας. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καλό σκάουτινγκ και ήξεραν το που να χτυπήσουν. Εμείς τα κάναμε όλα λάθος».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το… φλερτ που είχε με τους Πειραιώτες νωρίτερα το καλοκαίρι, πριν καταλήξει στην Κράσνονταρ, ανέφερε: «Όχι δεν θέλω να πω κάτι. Έχω σεβασμό για όλους. Θέλω να κοιτάζω μπροστά. Δεν θέλω να σκέφτομαι το τι μπορεί να έγινε».