Τζόκερ: Αυτά τα 17 εκατ. ευρώ ποιος θα τα πάρει;

Τζόκερ: Αυτά τα 17 εκατ. ευρώ ποιος θα τα πάρει;

Τζακ ποτ για 15η φορά έβγαλε η κληρωτίδα την Κυριακή – Χαμός στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ – Θα σπάσει το ρεκόρ των 40 εκατομμυρίων στηλών του 2010;

ImageHandler

Κάποτε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε γράψει το στίχο: Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι δρόμοι. Κάτι ανάλογο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί απόψε στις 20:55 όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση υπ’ αριθμ. 1546 στην ιστορία του Τζόκερ.

Τα τουλάχιστον 17 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού αποτελούν δέλεαρ για μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την τύχη τους για το μεγάλο έπαθλο.

Μετά από δεκαπέντε συνεχόμενα τζακ ποτ όλοι ελπίζουν ότι αυτό που βγήκε από την κληρωτίδα της περασμένης Κυριακής θα είναι το τελευταίο και έτσι το αστρονομικό ποσό – μολονότι δεν είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού – επιτελούς θα βρει έναν ή περισσότερους κατόχους. Όχι ότι πάντως και η δεύτερη κατηγορία δεν μπορεί να είναι αρκούντως κερδοφόρα καθώς στην τελευταία κλήρωση οι 17 νικητές μοιράστηκαν από 78.000 ευρώ έκαστος.

Κι αν για το ποσό που θα μοιραστεί το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί, μετά από 14 τζακ ποτ, 20 εκατομμύρια ευρώ, το ίδιο μάλλον δεν θα συμβεί με τις στήλες που θα συμπληρωθούν καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεπεραστούν οι 40 εκατομμύρια του ίδιου μήνα αν κρίνει κανείς από την πορεία των τελευταίων κληρώσεων: 16 εκατομμύρια πριν από δύο Κυριακές, 22 εκατομμύρια την περασμένη Πέμπτη, 30 εκατομμύρια την Κυριακή που μας πέρασε.

Κι αν κάποιος θέλει και μπορεί να ποντάρει στα σίγουρα, να παίξει δηλαδή όλους τους αριθμούς – και τους 45 επάνω και τους 20 του τζόκερ – τότε θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα του κοστίσει 12.217.590 ευρώ με τα προσδοκόμενα έσοδα – αν υποθέσουμε ότι θα είναι ο μόνος υπερτυχερός – να είναι της τάξης των 1.382.410 ευρώ καθώς από τα 17 εκατ. ευρώ θα πρέπει να αφαιρεθεί ο φόρος της τάξης του 20%.

Καλή τύχη σε όλους!

Πηγή : http://www.protothema.gr/greece/article/424181/tzoker-auta-ta-17-ekat-euro-poios-tha-ta-parei/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0