Σχέδιο δολοφονίας κατά του Βαγγέλη Μαρίνακη

Στο στόχαστρο τρομοκρατών βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον οποίο υπήρχε σχεδιάγραμμα της δολοφονίας του… 

marinakis_2

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε πως οι στόχοι σύμφωνα με όσα βρέθηκαν στο γκαράζ ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εφοπλιστής, Θεόδωρος Βιενάμης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θ. Φλέσσας, τα γραφεία της Siemens, της εταιρείας info…

«Είχα επισημάνει ότι απαιτείται επαγρύπνηση και σοβαρότητα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνελήφθη 30χρονος που έμπαινε σε γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν και αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναλυτικές αναφορές για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, Θεόδωρο Φλέσσα και τηλέφωνα της Ένωσης των Ελλήνων Εφοπλιστών.

Υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα και στις 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα» σημείωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Βασίλης Κικίλιας.

Η σύλληψη 30χρονου τρομοκράτη στον Βύρωνα αποκάλυψε σχέδια για επιθέσεις εναντίον πολυεθνικής εταιρείας και τριών εφοπλιστών.

Είναι πρωτοεμφανιζόμενος στον χώρο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές, ενώ αρνείται να μιλήσει και να δώσει ονόματα.

Οι αστυνομικοί είχαν στο στόχαστρο το συγκεκριμένο γκαράζ εδώ και 10 μέρες. Την περασμένη Παρασκευή μπήκαν μέσα και το ερεύνησαν. Βρήκαν και τον ιδιοκτήτη που είναι ένας γιατρός στη Βαρυμπόμπη και ο οποίος είχε νοικιάσει το γκαράζ σε έναν νεαρό.

Από εκεί και πέρα στήθηκε ένα ολόκληρο σχέδιο. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ και τον έβαλαν να τηλεφωνήσει στον νεαρό και να του πει να έρθει να αδειάσει το γκαράζ γιατί θέλει να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος και να αφήσει τα κλειδιά σε έναν καφετζή που έχει μαγαζί ακριβώς απέναντι.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, 2 αστυνομικοί έστησαν καραούλι στο καφενείο. Ο νεαρός που δεν τον είχε ξαναδεί ο καφετζής έφτασε γύρω στις 5.30 με 6.00 το απόγευμα. Έδωσε τα κλειδιά στον καφετζή ο οποίος του είπε: «Ποια κλειδιά; Του γιατρού;»

Τότε ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και έβγαλε τα κλειδιά, τα σκούπισε με ένα χαρτομάντηλο και τα έβαλε στο τραπέζι.

Την ώρα που έφευγε, τον συνέλαβαν. Εκείνος τους πέταξε έναν καφέ που κρατούσε στα χέρια του στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί όμως δεν τα έχασαν και τον συνέλαβαν.

πηγή: CrashOnline.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0