Πρίντεζης: «Αξίζουμε να είμαστε στην Ελίτ»

Πρίντεζης: «Αξίζουμε να είμαστε στην Ελίτ»

Ο Ολυμπιακός δεν… καταλαβαίνει από εμπόδια, καθώς σε κάθε ματς αποδεικνύει πως είναι «ομάδα», όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης αναφερόμενος στη φετινή χρόνια των «ερυθρόλευκων».

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - BARCELONA
Ό,τι έχει ζήσει ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια έχουν έρθει με πολύ κόπο και μέσα από διάφορες δυσκολίες, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.Ο «Πρι» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήγαν τυχαία στο Final 4 της Ευρωλίγκας, καθώς παρά τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν στην πορεία, απέδειξαν πως είναι ομάδα, ενώ πλέον ο κάθε αντίπαλος θα πρέπει να παίξει πάρα πολύ καλά ώστε να τους νικήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα:

Για τη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού: «Η χρονιά είχε τα πάνω και τα κάτω της. Στη συγκεκριμένη χρονιά είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και πολλές δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς ήταν άσχημοι τραυματισμοί. Αλλά, αποδείξαμε ότι ήμασταν και είμαστε ομάδα και όταν έλειπαν οι παίκτες. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως είμαστε μέσα στους δύο μεγάλους μας στόχους. Στο Final 4 δεν πήγαμε τυχαία. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα μέσα σε μία σειρά, παίρνοντας μεγάλες νίκες. Έτσι, όλες οι ομάδες ξέρουν πως πρέπει να παίξουν πάρα πολύ καλά για να μας νικήσει».

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά. Θα πρέπει να είσαι σε θέση να ελέγξεις τα πάντα, καθώς τίποτα δεν μπορείς να αφήσεις. Σίγουρα και θέλει και τύχη, αλλά θα πρέπει να ελέγχεις τα ριμπάουντ, τα σουτ και θα πρέπει να παίζεις καλή άμυνα. Όλα, από λίγο, παίζουν καταλυτικό ρόλο».

Για τους πολλούς Έλληνες που βρίσκονται και σε αυτό το Final 4: «Τα τελευταία χρόνια παίκτες και προπονητές έχουν δείξει ότι αξίζουν να είναι στην ελίτ. Όμως, πιστεύω πως η μεγαλύτερη δικαίωση είναι οι προπονητές, καθώς το αξίζει τόσο ο Σφαιρόπουλος, όσο και ο Ιτούδης. Επιτέλους αυτό αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και οι ομάδες κοιτούν Έλληνες προπονητές».

Για το γεγονός πως από οπαδός των «ερυθρόλευκων» έχει καταφέρει να γίνει και μέλος της ομάδας και να ζήσει μεγάλες στιγμές ως παίκτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά δεν έρχονται ξαφνικά τα πράγματα. Δεν ήρθα χθες στον Ολυμπιακό και ό,τι έχω ζήσε και έχω καταφέρει έγιναν με κόπο. Για να καταφέρεις να πανηγυρίσεις ένα σουτ ή μία όμορφη στιγμή, έχεις ζήσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις και μάλιστα οι περισσότερες είναι κακές. Για να το ζήσεις έχεις περάσει πολλές προπονήσεις, τραυματισμούς και διάφορα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος, αλλά πάντα μετράει το τώρα για μένα. Θα χαρώ για το σουτ που έβαλα, αλλά την επόμενη μέρα το ξεχνάω, καθώς δεν δίνω άλλη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0