Γιανγκ: «Τώρα ή ποτέ»

Γιανγκ: «Τώρα ή ποτέ»

Ερικ Γκριν και Πάτρικ Γιανγκ έδωσαν το στίγμα για το σημερινό ματς με την ΤΣΣΚΑ στον «ΓΑΥΡΟ».

Αμφότεροι είναι σημαντικοί σήμερα. Ο ένας γιατί μπορεί να… σκοτώσει με τους πόντους την ΤΣΣΚΑ και ο άλλος γιατί μπορεί να σπρώξει, να… δείρει και να τελειώσει φάσεις.

Ο γκαρντ του Θρύλου είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Αλλά δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Είναι απλό μπάσκετ, φίλε… Εννοείται πως υπάρχει προσμονή και ενθουσιασμός, αλλά νιώθω τόσο καλά που είμαι εδώ και θέλω να τους αποκλείσουμε. Θα είναι μία πραγματική κυνομαχία! Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να ξεφύγουν, δεν πρέπει να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι διαφορών, οπότε το να ξεφύγει κάποιος με ένα 8-0 δεν λέει απολύτως τίποτα. Περιμένουμε μία μάχη. Να ρίξουμε, λοιπόν, πρώτοι την μπουνιά…».

Ακόμα πιο… πολεμικές ήταν οι δηλώσεις του Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός υποσημείωσε: «Τώρα ή ποτέ. Αλήθεια θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε. Αν είναι να διαλέξω μεταξύ του να πετύχω 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά να χάσω με το να είμαι στον πάγκο, να μην παίξω καθόλου και να κερδίσω, ειλικρινά θα διάλεγα το δεύτερο», για να κλείσει τις δηλώσεις του γεμάτος αυτοπεποίθηση: «Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος μου. Παίζει τέλεια ο Μπιρτς, παίζει σούπερ ο Μίλου, οπότε ξέρω πως δύσκολα θα παίξω πολύ. Και πάλι με ενδιαφέρει να δώσω ό,τι μπορώ όσο και να αγωνιστώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0