Σε τροχιά Οχτ(ω)αβιους!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Βιλερμπαν 77-69

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο για μια περίοδο κοντρα στην Βιλερμπαν, καθως στην συνέχεια  πέτυχε μια άνετη νίκη 8αδας.Εχασε  τον Μιλουντινοφ, Κέρδισε τον Νικολαΐδη.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογεροπούλος.

Ο Κόσμος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ΣΕΦ και βοήθησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζωκα να πάρει την δεύτερη σερί νίκη στην Ευρωλιγκα όπου την βάζει σε τροχιά 8αδαα.Το αρνητικό του αγώνα ήταν ο Τραυματισμός ελπίζουμε οχι σοβαρός.Το θετικό ότι κέρδισε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που ήταν φοβερός όταν το σκορ ήτα ακόμα κοντά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πρόβλημα μόνο στην έναρξη της πρώτης περιόδου απο την Βιλερμπαν, καθώς και στις αρχές της 4ης όπου είχε πάρει όμως είδη την διαφορά.  Ο Ολυμπιακός παρα τα προβλήματα κατάφερε και πήρε την νίκη κόντρα στους Γάλλους,  με τον Νικολαΐδη να κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, και τον Ελις να δίνει πολλές λύσεις στο δεύτερο μέρος, όπου πήρε την διαφορά ασφαλείας ο Ολυμπιακός.Επισης ο Βεζενκοφ έπαιξε καθοριστικό ρόλο με τα τρίποντα βόμβες που έριξε. Έτσι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την δεύτερη σερί νίκη μετά από καιρό, καθώς δεν πέταξε στο σκουπίδια την νίκη απέναντι στους Ρώσους. Ο Κόσμος έδωσε πολυ μεγάλο παρών στις γήπεδο, και ζήτησε την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.Πλεον ο Ολυμπιακός κραταει την τυχη στα χέρια του, και το θετικό είναι ότι έχει πολλά εντός έδρας ματς, και μαζί με τον κόσμο του θα προσπαθήσει να μπει στην 8αδα.

Περισσότερο σε λίγο…