ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:00, NS3-Live

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:00, NS3-Live

thumbnail0

Για μερικούς ίσως στην παρούσα φάση να χρειάζονταν ένα παιχνίδι πιο… εύκολο, με θεωρητικά μικρή ομάδα, όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστική όπως ο Πανιώνιος!

Για τους Πειραιώτες όμως και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι καλό που μετά το… στραπάτσο στο Μιλάνο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει σήμερα (17:00, NS3) τους «κυανέρυθρους», την κατά γενική ομολογία τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αφενός γιατί μετά την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία θέλει και περιμένει αντίδραση, καλή και σωστή αντίδραση, αφετέρου θέλει αυξημένη ένταση στην εμφάνισή τους, εγρήγορση και αυτοσυγκέντρωση από τη στιγμή που σε λίγες μέρες στον Πειραιά θα έρθει η Μπαρτσελόνα.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους Καταλανούς. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού όπως και οι παίκτες του δίνουν μεγάλη έμφαση στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Εδώ την έκανε ο ΚΑΟΔ, πήγε να το κάνει η Ν. Κηφισιά… Ο Πανιώνιος του Σφαιρόπουλου δεν θα χαριστεί…

Όπως και πέρσι, όπου χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τονίσει ότι ο Πανιώνιος πλην ΠΑΟ είναι η μοναδική αντίπαλη ομάδα στην Α1 όπου έκαναν δύο μίτινγκ έτσι και τώρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ως ένα μεγάλο ματς το σημερινό μέσα από το οποίο φυσικά άπαντες, παίκτες και τεχνικό τιμ, επιθυμούν να κάνουν το παιχνίδι τους και να αφήσουν πίσω τους την κάκιστη αντίδραση στο Μιλάνο. Να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, να επανέλθουν…

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0