ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω εξακολουθεί να φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για επαγγελματικές κατακτήσεις! Χρειάζεται να μελετήσεις προσεκτικά τα βήματα σου πριν δράσεις αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τη ψυχραιμία σου!

Ταύρος

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μείνεις λεπτό χωρίς να ασχοληθείς με κάτι καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φέρει συναντήσεις και κοινωνικές επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό το απόγευμα είναι πολύ πιθανό να ταράξει τα νερά καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και χωρίς προφανή λόγο. Προσπάθησε να μην τον αφήσεις να δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις με συγγενείς, κουμπάρους και γνωστούς αν δεν θέλεις αύριο να ψάχνεις δικαιολογίες για τη συμπεριφορά σου.

Δίδυμοι

Οι ιστορίες του παρελθόντος και οι αναμνήσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και θα είναι δύσκολο να τις κλείσεις στο συρτάρι του μυαλού σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να εντείνει τη συναισθηματική αναστάτωση με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά εσωστρεφής σήμερα. Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου.

Καρκίνος

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα εξακολουθήσουν να σε “ταλαιπωρούν” και σήμερα καθώς θα νιώθεις καλά μόνο αν ξέρεις πως έχεις την εκτίμηση και την υποστήριξη τους στα σχέδια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις με αποτέλεσμα να βρεθείς προ εκπλήξεων αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους!

Λέων

Σήμερα οι υποχρεώσεις σου θα κινούνται σε δύσκολα για την ημέρα επίπεδα καθώς θα είναι αντιστρόφως ανάλογες της διάθεσης σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει πληθώρα υποχρεώσεων που μπορεί να μην είναι κουραστικές αλλά θα είναι αρκετές. Αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά θα πρέπει να τον αφήσεις εκτός δουλειάς, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα είναι εύκολο να σε κάνει να χάσεις τη ψυχραιμία σου.

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και για αυτό θα ξεκινήσεις να αναζητάς κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί κάθε ενασχόληση σου που να σε γεμίζει θετικά συναισθήματα. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πιθανό να δημιουργήσει θέματα συμπεριφοράς με αφορμή γεγονότα και απωθημένα του παρελθόντος. Πρόσεξε αν δεν θέλεις να γίνουν η αιτία να χαλάσεις τη διάθεση σου.

Ζυγός

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε κάποιο θέμα που αφορά εσένα και την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τη σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών. Αν έχεις κατά νου να ανοίξεις θέματα που καίνε καλύτερα να μην το κάνεις σήμερα ή να το κάνεις μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και είναι πολύ πιθανό να ανάψει τα αίματα για αυτό μην επιχειρήσεις “δραστικές” αλλαγές και συζητήσεις ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει νέα που αφορούν άτομα που βρίσκονται στο συγγενικό -και όχι μόνο- περίγυρο σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς μια συζήτηση με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες θα είναι αφορμή για να ανάψουν τα αίματα. Προσοχή χρειάζεται και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη και τα νεύρα σου δεν θα είναι καλός συνδυασμός.

Τοξότης

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα που αφορούν την οικονομική σου ασφάλεια για αυτό και θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο εκτός από τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν είναι ευνοϊκό για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και μετατροπές σε οικονομικές συμφωνίες και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τις απολαβές σου. Η ημέρα ευνοεί και τα έκτακτα έξοδα για αυτό προσπάθησε να κάνεις οικονομία…

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεση σου θα κινείται στα άκρα καθώς είτε δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα είτε θα θέλεις να ασχοληθείς με όλους και με όλα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και είναι υπεύθυνη για τις συναισθηματικές μεταπτώσεις που θα έχεις από τη μια στιγμή στην άλλη.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα θα δημιουργήσει ένταση και θα σε κάνει να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους. Οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη διαφορά στη συμπεριφορά σου θα είναι οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις.

Υδροχόος

Οι σκέψεις των προηγούμενων ημερών θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η με όλους καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού εχθρούς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα θα εντείνει τα περίεργα συναισθήματα. Πρόσεξε καθώς ο φαύλος κύκλος των σκέψεων θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να τα βάλεις με συγγενείς, γνωστούς, φίλους και ανθρώπους που δεν φταίνε!

Ιχθύς

Οι σχέσεις με τους φίλους σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα σε πιάσει μια μανία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό από τον Κριό δε φημίζεται για την ηρεμία του. Νεύρα και εντάσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν στο φιλικό σου περίγυρο για αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις να αναμοχλεύσεις δύσκολα θέματα σήμερα. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να σου γίνει και μια αποκάλυψη σχετική με κάποιο/α φίλο/η σου που θα ταράξει τα ύδατα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0