Χάρης Μαρκόπουλος: “Ο Σπανούλης είναι κομπιούτερ”

Ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Χάρης Μαρκόπουλος μίλησε στα Παραπολιτικά FM 90.1 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ έδωσε τις δικές του προβλέψεις για το κατά πόσο το φετινό F4 της Euroleague θα έχει ελληνική συμμετοχή.

Σπανούλης+Νεπτούνας+ΣΕΦ

Αναλυτικά:

«Ο Βασίλης είναι κομπιούτερ. Μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή, εκτός από το να εκτελέσει, να κάνει και τον συμπαίκτη του καλύτερο, δίνοντάς του την κατάλληλη πάσα τη στιγμή που πρέπει. Μιλάμε για έναν παίκτη που θα ανέβαζε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη δύο επίπεδα πάνω από ό,τι είναι σήμερα.

Ο Βασίλης ανέκαθεν ήταν ανταγωνιστικός, ήθελε να κερδίζει κι έψαχνε τους τρόπους, ώστε η ομάδα του να φθάσει στην επιτυχία. Το κίνητρό του να είναι κάθε ημέρα καλύτερος από τον αντίπαλό του τον έχει οδηγήσει σε αυτό το επίπεδο. Πολλοί λίγοι παίκτες στην Ευρώπη είναι εφάμιλλοί του».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης Ολυμπιακού ακι Παναθηναϊκού στο F4 της Euroleague, τόνισε τα εξής: «Θα φανεί από εδώ και πέρα εάν μπορούν να φθάσουν έως εκεί, αναλόγως με τη διάρκειά τους. Πάντοτε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στοχεύουν στο Final Four. Το Top 16 είναι ολόκληρο πρωτάθλημα και μπορεί να μετρήσουν λεπτομέρειες, τις οποίες αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0