Τέλος ο Κλαρκ

Ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Κάρσον Κλαρκ, ενώ ο Δημήτρης Καζάζης παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

ÊËÁÑÊ ÊÇÖÉÓÉÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)

 

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προχωρά σε δραστικές κινήσεις στο αγωνιστικό τμήμα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ. Παρελθόν αποτελεί από τη Δευτέρα (23/3) για τους ερυθρόλευκους ο Κάρσον Κλαρκ, ο οποίος απογοήτευσε με την παρουσία του κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν, αγωνιζόμενος σε μία κομβική θέση όπως είναι αυτή του διαγώνιου.

Μεταγραφές δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν οι Πειραιώτες για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και πλέον μένουν με έναν διαγώνιο, τον Τζελάτι. Ενδέχεται να δοκιμαστεί σε αυτή τη θέση ο κεντρικός Κόιστρα, που τη γνωρίζει αρκετά καλά μετά την εμπειρία του στην ιταλική Λίγκα, αλλά τότε ο Ολυμπιακός θα μείνει με τρεις μπλοκέρ, τους Γιούρισιτς, Τακουρίδη και Σφενδυλάκη.

 

Η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει τον Δημήτρη Καζάζη στην τεχνική ηγεσία παρά την παραίτηση του τελευταίου ελλείψει αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων, ενώ ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν το δρόμο του Κλαρκ κι άλλοι βολεϊμπολίστες.

 

Ο Αμερικανός διαγώνιος ήταν ο πρώτος που πλήρωσε το μάρμαρο για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις των Πειραιωτών, αλλά η… καμπάνα χτυπάει και για άλλους παίκτες της ομάδας προκειμένου άπαντες να καταλάβουν πού αγωνίζονται και ποιος είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της σεζόν.