Το πρώτο πλάνο του Μίτσελ

Το πρώτο πλάνο του Μίτσελ

Ο Μίτσελ μπορεί να μην δείχνει πολλά πράγματα στις προπονήσεις του Ζέεφελντ, ωστόσο μπορεί να καταλάβεις κανείς τι υπολογίζει και τι όχι σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

000247

Με τόσους παίκτες που έχει στην Αυστρία, δίχως τους διεθνείς, δίχως τον Πουλίδο και δίχως ακόμα δύο μεταγραφές δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. 

Και δεν μπορεί και ο Μίτσελ να μοντάρει την ομάδα. Αυτό θα γίνει στα φιλικά στην Αμερική. Με Λίβερπουλ, Μίλαν και Σίτι. Ωστόσο κάποια πράγματα αρχίζουν να φαίνονται. 

Όπως για παράδειγμα ότι μια συγκεκριμένη τετράδα δεν την αλλάζει στην άμυνα. Ομάρ στα δεξιά, Αβραάμ, Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας και Μαζουάκου στ’ αριστερά. Βεβαίως λείπουν οι Μανωλάς και Χολέμπας. 

Αλλά ο Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να πουληθεί μέχρι την Δευτέρα. Η άλλη τετράδα είναι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας και Μπονγκ. Όπως επίσης και το δίδυμο στα χαφ. 

Σχεδόν σε όλες τις ασκήσεις ο Μίτσελ δοκιμάζει μαζί τους Ντινγκά και Κασάμι με τον Ελβετό να είναι μερικά μέτρα πιο μπροστά. Όπως και να ‘χει αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις ενώ ακόμα δεν έχει δοκιμάσει το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς πίσω. 

Στη δε επίθεση; Του λείπει ο βασικός φορ και συνεχίζει τα πειράματα για τις πτέρυγες. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Και κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο ρόστερ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα δούμε τέλη Αυγούστου…

Πηγή : Αντ. Σαούλης για το http://www.sport-fm.gr/article/to-prwto-plano-tou-mitsel/776738

Share and Enjoy !

0Shares
0 0