“Σφαίρα” ο Θρύλος στη μάχη της κερκίδας!!! Ψηφίστε τον!!!

“Σφαίρα” ο Θρύλος στη μάχη της κερκίδας!!! Ψηφίστε τον!!!

To Eurosport αναρωτιέται “ποια ομάδα έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη” και ξεκίνησε σχετική ψηφοφορία, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μεταξύ των ομάδων τις οποίες μπορεί να επιλέξει κάποιος.

kosmos_olympiacos

Η ιστοσελίδα «Eurosport» αναζητά, μέσω ψηφοφορίας, τους κορυφαίους οπαδούς -πέραν των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα «υψηλών ταχυτήτων» (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) με εκείνους των «ερυθρολεύκων» να βρίσκονται μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών του κοινού.

Πρώτος γύρος (μέχρι το βράδυ της Τετάρτης)

Ουσιαστικά υπάρχουν δύο διαφορετικές ψηφοφορίες. Η κάθε χώρα ψηφίζει για τους κορυφαίους φιλάθλους στο δικό της πρωτάθλημα ((Premier League, Liga, Bundesliga, Serie A και Ligue 1) ενώ το poll αποφασίζει και για τους καλύτερους οπαδούς εκτός των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι 3 ομάδες που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από κάθε χώρα, συν τις πέντε κορυφαίες από το “υπόλοιπο Ευρώπης” (το Eurosport έχει επιλέξει 20 ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός) αφήνουν τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού και πηγαίνουν στην επόμενη φάση.

Δεύτερος Γύρος – Champions League (Πέμπτη με Κυριακή)

Οι 20 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από τον πρώτο γύρο πηγαίνουν στο… Champions League, όπου οι χρήστες της ιστοσελίδας του Eurosport από όλη την Ευρώπη θα αποφασίσουν ποιος σύλλογος έχει τους καλύτερους οπαδούς.

Το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (15/2).

Μπορείτε να δείτε την ψηφοφορία εδώ.