Ήττα Για Τον Ερυθρό Αστέρα (Video)

Δεύτερη αγωνιστική για την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας χθες το βράδυ κι ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε ξανά την ήττα αυτή τη φορά στο Ισραήλ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr

52697d969cc88mak_headline

 

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!     Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Τα πολλά λάθη και η μεγάλη αστοχία από την γραμμή των 6,75 στοίχισαν στον Ερυθρό Αστέρα και γνώρισαν την ήττα αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. οι ερυθρόλευκοι από την αρχή της αναμέτρησης δεν είχαν τον απαιτούμενο ρυθμό που η βραδιά απαιτούσε κι έτσι βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν την Μακάμπι στο σκορ. Η διαφορά κάποια στιγμή εκτοξεύτηκε στους 24 πόντους με τον πίνακα του σκορ να γράφει 84:58, τότε ήταν που η Ζβέζντα πήρε τα πάνω της αλλά ο χρόνος πλέον δεν έφτανε, το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μαζέψει την διαφορά κι έτσι αναμέτρηση να λήξει στο +14 για την Μακάμπι.

Στο τρίτο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό και ελπίζει να συνδυαστεί με την πρώτη του για αυτόν ευρωπαϊκή νίκη σε ένα κατάμεστο όπως αναμένεται στάδιο λόγω της παραδοσιακής έχθρας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα.

Τα αδέλφια μας ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στον εξασφύριχτο και στον ίδιο τον Τράκη προσωπικά…

Εγώ σαν Red Agent7  θα είμαι μέσα να σας μεταφέρω το “Live”, και την ατμόσφαιρα.

[youtube id=”XEFR5s5ZQKM” width=”620″ height=”360″]

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!     Red Agent7 Και Στο Facebook…