Μανωλάς σε οπαδό της ΑΕΚ: «Είμαι Ολυμπιακάρα»!

Μανωλάς σε οπαδό της ΑΕΚ: «Είμαι Ολυμπιακάρα»!

Ξεκάθαρος για τις οπαδικές του προτιμήσεις παρουσιάστηκε ο Κώστας Μανωλάς. Όπως αναφέρει η «Live Sport», σε ερώτηση οπαδού της ΑΕΚ στα μπουζούκια ο στόπερ της Ρόμα απάντησε ως… βαμμένος Ολυμπιακός.

ÌÁÍÙËÁÓ  ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) MANOLAS  PARIS SAINT GERMAIN - OLYMPIAKOS (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Ανοιχτά -και μάλιστα με ενθουσιασμό- εξέφρασε τις οπαδικές του προτιμήσεις ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας στόπερ (όπως και οι Τοροσίδης, Ταχτσίδης) βρέθηκαν στο «Club 22» μετά το παιχνίδι της Εθνικής με το Μαυροβούνιο.

Διασκεδάζοντας λοιπόν με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου (όπως συνέβη και με τους Τζεμπούρ, Μανιάτη που επίσης βρέθηκαν εκεί) ο αμυντικός της Ρόμα ρωτήθηκε, σύμφωνα με τη «Live Sport», από οπαδό της ΑΕΚ τι ομάδα είναι.

Απάντησε λοιπόν χαρακτηριστικά «είμαι Ολυμπιακάρα», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι έχει χαρίσει πολλά λεφτά στην ΑΕΚ. Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο πάντως από τον φίλο της «Ένωσης» που, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εξέφρασε τις ενστάσεις του για τις επιλογές του Μανωλά.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/manwlas-se-opado-tis-aek-eimai-olumpiakara/3154456

Share and Enjoy !

0Shares
0 0