Δεληγιάννης: «Ιδιαίτερο το κάθε Κύπελλο»

Δεληγιάννης: «Ιδιαίτερο το κάθε Κύπελλο»

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει γι’ αυτόν κάθε τίτλος, στάθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης.

213100
Την ξεχωριστή σημασία που έχει για τον ίδιο το Κύπελλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι ανέφερε ο Νίκος Δεληγιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Σπανομανώλη.

«Όλα τα κύπελλα έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Σίγουρα το φετινό έχει μια ξεχωριστή ομορφιά για μένα, γιατί το κατακτώ στον τόπο καταγωγής μου. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος. Μένει το πρωτάθλημα. Κοιτάμε μπροστά γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν».

Όσο για το… μυστικό που τον κρατάει σε υψηλό επίπεδο, μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας, σχολίασε: «Κάνω πολύ προπόνηση γιατί όσο περνάνε τα χρόνια χρειάζεται περισσότερο για να διατηρείσαι σε φόρμα. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού τόσα χρόνια. Έχουμε διατηρηθεί στην κορυφή και με γεμίζει τόσο πολύ αυτό το πράγμα, γι’ αυτό κάθε τίτλο τον χαίρομαι ξεχωριστά. Νιώθω ιδιαίτερη περηφάνια και ευτυχία που έχω φτάσει σχεδόν 40 χρονών και μπορώ και κάνω αυτό που αγαπάω και προσπαθώ να το κάνω καλά στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».