Το Παπαστράτειο θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές!

Το Παπαστράτειο θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές!

Μεγάλη δίψα των ΓΑΥΡΩΝ: «Έφυγαν» ήδη τα μισά εισιτήρια του Super Cup της Παρασκευής με την Πάντοβα και είναι ετοιμοι να βοηθήσουν με την παρουσία τους ώστε να έρθει άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα…

polo

Μεγάλες στιγμές για ακόμα μία φορά θα ζήσει το Παπαστράτειο την ερχόμενη Παρασκευή, στον τελικό του Super Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Πάντοβα.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ήδη έχουν εξαφανιστεί τα μισά εισιτήρια και οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν μεγάλη δίψα να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας πόλο γυναικών του Θρύλου και να βοηθήσουν κι εκείνοι στην κατάκτηση άλλης μίας κούπας.

Αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια να κλείσουν θέση για τον σπουδαίο τελικό, ενώ να σημειωθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρες 11:00-18:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€. Οι κάρτες διαρκείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν θα ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/water-polo/114213-to-papastrateio-tha-zhsei-ksana-megales-stigmes

Share and Enjoy !

0Shares
0 0