”ΒΟΜΒΑ” τον Ιανουάριο

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες για μία μεταγραφή έκπληξη που ίσως γίνει στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Θα είναι μία κίνηση εξαιρετική, η οποία σίγουρα θα… ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.

141345589755OLM

Και το πιο… εντυπωσιακό, όπως έμαθε ο Sportdog, είναι πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ελάχιστα για να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή! Ο Σκύλος λοιπόν άκουσε τις συγκεκριμένες φήμες και σας τις μεταφέρει, τώρα που είναι ακόμα… φρέσκο το θέμα.

Τι συμβαίνει λοιπόν και ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής; Το θέμα αφορά αφορά τονΤζόελ Κάμπελ,ο οποίος εμφανίζεται μέσω του μάντζερ του το τελευταίο διάστημα δυσαρεστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Άρσεναλ και για αυτό… χτυπάει πόρτες, ώστε να δει τι μπορεί να κάνει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κάμπελ, που πέρυσι έκανε… μαγικά ως δανεικός στο Λιμάνι, επέστρεψε στους «κανονιέρηδες» με την προοπτική ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής και ότι θα πάρει ευκαιρίες από τον Αρσέν Βενγκέρ, όμως για την ώρα δεν βλέπει «φως». Ο Κοσταρικανός επιθετικός, που προέρχεται από φοβερό Μουντιάλ, είναι λογικό να περίμενε κάτι… παραπάνω στο Λονδίνο, αφού αν το ήξερε θα μπορούσε το καλοκαίρι να πάει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο Κάμπελ έμεινε για να παίζει και αν δεν συμβεί αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο, τότε θα ψαχτεί να πάει αλλού είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός. Εδώ λοιπόν… κολλάει και ο Ολυμπιακός, αφού ήδη ο μάνατζέρ του προσπάθησε να έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους κοντά στον Ολυμπιακό, ώστε να δει τι ενδιαφέρον υπάρχει!

Εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουν προσεχώς…

Πηγή. sportdog.gr