ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΙΒΑΣΠΟΡ: “Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για τον Ντα Κόστα”

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανουέλ ντα Κόστα από τη Σίβασπορ βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Μεσνούν Οτιακμάζ.

assets_LARGE_t_249961_54548163

Το κενό που έχει εντοπίσει και ο Μάρκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας φαίνεται ότι είναι έτοιμος να καλύψει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Μανουέλ ντα Κόστα είναι ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων».

Το όνομα του 29χρονου σέντερ μπακ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας των νταμπλούχων Ελλάδας και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά, όπως προκύπτει και από τα λεγόμενα του προέδρου της Σίβασπορ, Μεσνούν Οτιακμάζ.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μανουέλ και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής», τόνισε στα τουρκικά ΜΜΕ ο ισχυρός άνδρας της Σίβασπορ, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η συμφωνία με τον παίκτη φαίνεται να αποτελεί μια τυπική διαδικασία, αφού και ο ίδιος ο Πορτογάλος πιέζει τις τελευταίες ώρες ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0