«Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Πουλίδο»

«Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Πουλίδο»

Μεξικανικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει τον «ΓΑΥΡΟ» και σημειώνει πως ο Πουλίδο έρχεται στην Ελλάδα.

pulido

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα ο Άλαν Πουλίδο, όπως σημειώνει μεξικανικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται επικοινωνία του εκπροσώπου της ιστοσελίδας foxsportsla.com, Ντάνιελ Χιρόνες με ανθρώπους του Ολυμπιακού και επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ».

«Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Δευτέρα την άφιξη του στράικερ της Τίγκρες, Άλαν Πουλίδο. Ο ανταποκριτής μας στην Ευρώπη, Ντάνιελ Χιρόνες μίλησε με ανθρώπους της ελληνικής πλευράς και του επιβεβαίωσαν πως ο παίκτης πηγαίνει τη Δευτέρα στην Ελλάδα», γράφει το δημοσίευμα και αφού γίνεται χαμός και από άλλα Μέσα σχετικά με τη φυγή του από το Μοντερέι, φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο οποίος σημειώνει πως αν ο Πουλίδο θέλει να φύγει, ας το κάνει, αλλά ας ακολουθήσει τους κανόνες αποδέσμευσης.

«Αυτό που θέλουμε, είναι να τον έχουμε στην ομάδα, στην ομάδα που είναι, στην ομάδα που ήταν, στην ομάδα που έπρεπε να ήταν και στην ομάδα που έπρεπε να είναι. Αν ο Πουλίδο δεν θέλει, μπορεί να μιλήσει απευθείας για αυτό και για τους όρους της αποδέσμευσής του», ήταν τα λόγια του προέδρου της Τίγκρες.