Στην Ελλάδα Ενγκελς για Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα Ενγκελς για Ολυμπιακό

Λίγες ώρες απομένουν για να κλείσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ενγκελς, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από αργά το βράδυ. Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” τα λένε με τη Λεβερκούζεν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του Ρέτσου στη γερμανική ομάδα.

Οι συζητήσεις για τον Ενγκελς αναμένεται να κρατήσουν μέχρι τις πρωινές ώρες, καθώς ο χρόνος πιέζει και τις δύο πλευρές. Αν όλα τελειώσουν με θετικό τρόπο, τότε ο Βέλγος άσος την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που την περσινή σεζόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, ενώ για τον υψηλόσωμο αμυντικό είχε ενδιαφερθεί και η Αρσεναλ.

Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” τα λένε με τη Λεβερκούζεν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του Ρέτσου στη γερμανική ομάδα. Δύσκολα θα χαλάσει αυτή η μεταγραφή, ωστόσο και αυτή η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το πρωί.