«Πρόταση από Ελλάδα για Ρομπίνιο»

«Πρόταση από Ελλάδα για Ρομπίνιο»

Πρόταση από ομάδες της Βραζιλίας, της Κίνας, του Κατάρ, αλλά και από μια της Ελλάδας έχει ο Ρομπίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του υποστηρίζει ΜΜΕ της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

robinio

Ο Ρομπίνιο έμεινε χθες ελεύθερος από την Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει. Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Σάντος είναι παλεύει να τον κρατήσει και μετά τον δανεισμό του αλλά υπάρχουν και τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και από ομάδες από άλλες χώρες. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

«Από τη μία πανηγυρισμοί για τη Σάντος γιατί έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν αλλά από την άλλη… συναγερμός καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τη Βραζιλία και το εξωτερικό για τον παίκτη», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Lance το οποίο συνεχίζει:

«Πρόσφατα ο παίκτης δέχθηκε προτάσεις από Κατάρ και Κίνα, ενώ υπάρχει πάντα στο τραπέζι και αυτή από το Ορλάντο Σίτι του Κακά. Πρόταση έχει και από την Ελλάδας ο μίστερ ‘’7’’», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Σάντος άμεσα θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του για να τον «κλείσει» και να προλάβει τις ενδεχόμενες νέες προτάσεις που μπορεί να έχει από ομάδες της Βραζιλίας.

Οι βραζιλιανοί επισημαίνουν ότι ο Ρομπίνιο θέλει να παραμείνει στη χώρα του αλλά επίσης επιθυμεί ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και με μεγάλες οικονομικές απολαβές. Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι γνωστό εάν μπορεί να ικανοποιηθεί από τη Σάντος…

Που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός; Το όνομα των ερυθρολεύκων δεν αναφέρεται σε κάποιο σημείο του ρεπορτάζ. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του βραζιλιάνου άσου από τη χώρα μας είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ενδιαφερθεί και πέρσι σοβαρά για την απόκτησή του.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/protasi-apo-ellada-gia-rompinio/3086961