Προχωράει τον προγραμματισμό

Προχωράει τον προγραμματισμό

Ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση παικτών, που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν.

olympiakos-pereira-kasami-peitharxiki-dioksi-650-800x547

Ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση παικτών, που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους, τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τη νέα σεζόν και παράλληλα θα ικανοποιήσουν με τα βιογραφικά τους και τους φιλάθλους της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του, για τις θέσεις, όπου θα χρειαστούν να γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες. Οι συγκεκριμένες προσθήκες είναι ανεξάρτητες από τις κινήσεις, που θα γίνουν στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός περιμένει και τις εξελίξεις σχετικά με το νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και για το αν αυτό θα επηρεάσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή των ελληνικών ομάδων, την επόμενη σεζόν.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» θα ασχοληθούν τις προσεχείς ημέρες και με τα θέματα των ανανεώσεων, αλλά και των δανεικών παικτών. Οι Μέγιερι και Φουστέρ μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ενώ στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, των οποίων ο δανεισμός τελειώνει. Επίσης, θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον ορισμένων παικτών, που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί από τους «ερυθρολεύκους» ή βρίσκονταν φέτος στο ρόστερ τους, χωρίς όμως να έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή : http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/218030/prohoraei-ton-programmatismo/